top of page
logo_sokeritähti.png

MEISTÄ

Kun rakkaus leivontaa ja lapsia kohtaan yhdistyi sopiviin toimitiloihin ja kondiittorin ammattitutkintoon, muuttui unelma todeksi. Syntyi Sokeritähti.

Olen harrastanut leivontaa ja ruoanlaittoa jo pitkään ja kouluttautunut ensiksi leipuri-kondiittoriksi 2015 ja sitten kondiittorin ammattitutkinnon keväällä 2016. Leivonta ja yrittäjyys on seurannut minua jo pienestä pitäen vanhempieni ohjauksessa, mistä into jatkaa suvun taivalta alalla.

Nyt toimitiloissani voin tehdä unelmat todeksi! Lasten kanssa leipominen ja juhlien suunnittelu on tuttua jo monen vuoden kokemuksella ja ilolla saan nyt tarjota tätä mahdollisuutta myös muille ohjauksessani. Jauhot, kananmunat ja sokeri muttuu lasten sormissa kuin taikaiskusta muffinsseiksi, minikakuiksi tai kakkutikkareiksi. Varmasti unohtumaton juhlapäivä lapsellesi.

 

Teema/fantasiakakut ovat myös erikoisosaamistani. Tilauksesta loihdimme unelmiesi kakut ja leivonnaiset arkeen tai juhlaan, makua unohtamatta! 

Meillä on myös mahdollisuus saada yrityksellesi esim leivonnaisia yrityksesi omalla logolla kokoukseen tai vaikkapa mainostamiseen messuilla! Kysy lisää, vastaan mielelläni kaikkiin kysymyksiinne, tehdään yhdessä makuelämyksiä!

bottom of page