OTA YHTEYTTÄ

Kondiittori Eini Väänänen

Sinimäentie 14,
02630 Espoo

Puh. 050-341-7207

sokeritahti@gmail.com

Y-tunnus 1805055-9

Viestisi on vastaanotettu! Pyrimme vastaamaan viesteihin mahdollisimman pian.

Huom! To-la lähetettyihin viesteihin vastaamme viimeistään seuraavan viikon maanantaina.

Pyrimme vastaamaan tilauksiin seuraavan päivän aikana.

Huom! To-la lähetettyihin viesteihin vastaamme viimeistään seuraavan viikon maanantaina.

Kiireellisissä asioissa yhteydenotot puhelimitse.

Tilausehdot 
 
Tilauksen peruutus tilanteissa, peruutus tulee tehdä viimeistään 3 päivää ennen, muuten tilattujen tuotteiden hinta peritään kokonaisena.
 
Sokeritähdellä on oikeus perua tilaus myös viimetinkaan. Mikäli Sokeritähti t:mi joutuu perumaan tilauksen, palautetaan asiakkaalle jo koituneet Sokeritähden laskutukset. Tilauksen peruuntumisesta ei koidu Sokeritähdelle muita kuluja.
 
Asiakas on ilmoittanut mahdolliset tilauksen tuotteisiin liittyvät allergiat/erityisruokavalion Sokeritähti tmi:lle ja Sokeritähti t:mi puolestaan varmistaa, että ne on otettu tuotteissa huomioon. Huomioittehan että emme voi luvata 100% gluteenitonta, maidotonta tai pähkinätöntä tuotetta, sillä tiloissamme käsitellään myös kyseisiä raaka-aineita sisältäviä tuotteita.
 
Sokeritähti varmistaa tuotteiden oikeanlaisen pakkaamisen kuljettamista varten, mutta kuljetuksessa tapahtuneista vaurioista Sokeritähti ei ole vastuussa. Suosittelemme tuotteiden kuljettamista auton takakontissa, tasaisella alustalla, ei esim. vinolla takapenkillä/sylissä. Kuljetuksessa tulee ajaa varoen ja hidastaen kurveissa tms. tilanteissa ajon aikana.